even een pauze...
de cateringdienst neemt even een pauze, Maar ik ben binnenkort weer terug met iets lekkers! bedankt voor je hongerige interesse en blijf me zekers volgen voor updates. 🍗🔥😋
even kort wie ben ik
Ik ben Nick, 38 jaar en trotse papa van twee (niet meer zo kleine) spruiten: Lili (12) en Rik (8). Samen wonen we in het groene Brecht, waar ik als zaakvoerder van The Foodbarn mijn passie voor buiten koken en gezelligheid tot leven breng.
Hoe The Foodbarn ontstond
De liefde voor koken zat er al vroeg in. Als kind stond ik al te experimenteren met zelfgemaakte pizza’s en limonadecocktails. Later volgde ik een horecaopleiding en deed ik ervaring op in verschillende keukens. Toch kwam het koken na mijn studies op een lager pitje te staan , maar het vuur doofde nooit helemaal.
Thuis koken voor vrienden en familie? Dat was altijd mijn ding. Feestje in het vooruitzicht? Ik stond vooraan om alles in goede banen te leiden. De voorbije jaren groeide die passie weer sterker dan ooit.
Zoals ze zeggen: "eens horeca, altijd horeca."
DIY-barmeubels werden gebouwd, de barbecue kreeg een hoofdrol, en in onze tuin kwam een grote schuur die stilaan uitgroeide tot een plek van samenkomen, gezelligheid en smaakvolle momenten. Daar is het zaadje voor The Foodbarn geplant.


mijn visie
Als jonge en groeiende cateraar heb ik nog veel te leren en net dat zie ik als m'n sterkte. The Foodbarn is een plek waar ik mezelf voortdurend wil uitdagen, blijf wil groeien en creatief blijf zoeken naar die unieke beleving voor mijn klanten.
ik werk graag met natuurlijke materialen zoals hout, vaak zelfgemaakt, omdat dat niet alleen m'n stijl weerspiegelt, maar ook mijn passie: alles zelf in handen nemen, met liefde en oog voor detail.
De passie voor koken is groot, maar de voldoening van een geslaagd feest is nog groter. Die glimlach op iemands gezicht wanneer het eten smaakt, wanneer de sfeer klopt, daar doe ik het voor.
Voor mezelf draait het om het totaalplaatje: smaak, sfeer en samen genieten..


"zie de wereld als een lopend buffet
schep op wat energie geeft"
#theFoodbarn